استیک شیـرماهی
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- پیاز متوسط =یک عدد
- گوجهفرنگی=یک عدد
- رب گوجهفرنگی =۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع=یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
- سس سفید= دو قاشق غذاخوری
- ماهی
دستور پخت
- پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم.
- روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.
موارد مشابه
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج
فیله ماهی سوخاری
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
سیر
,
گشنیز
,
ماهی