استیک شیـرماهی
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- پیاز متوسط =یک عدد
- گوجهفرنگی=یک عدد
- رب گوجهفرنگی =۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع=یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
- سس سفید= دو قاشق غذاخوری
- ماهی
دستور پخت
- پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم.
- روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.
موارد مشابه
املت ماهی سالمون دودى
مواد مورد نیاز:
پیازچه
,
تخم مرغ
,
خامه
,
کره
,
ماهی
ماهی شکمپر
مواد مورد نیاز:
رب انار
,
سیر
,
کره
,
گردو
,
گشنیز
,
ماهی
میگو سوخاری نارگیلی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
میگو
,
نارگیل