ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:10
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
  • برنج خیس کرده 3 پیمانه
  • عصاره مرغ 2 عدد

دستور پخت

  • برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
  • بادنجان را حلقه ای می بریم
  • در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
  • بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
  • ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم

موارد مشابه

خوراک سبزیجات با نودل

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: ذرت , زنجبیل , سس سویا , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کلم , کلم بروکلی , ماش , ماکارونی

دستور پخت

دلمه کلم

دسته بندی: دیگر , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کلم , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

دلمه حلقه ای یا قالبی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پوست پرتقال , روغن زیتون , زرشک , سبزی , سرکه , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت