ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:10
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
  • برنج خیس کرده 3 پیمانه
  • عصاره مرغ 2 عدد

دستور پخت

  • برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
  • بادنجان را حلقه ای می بریم
  • در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
  • بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
  • ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم

موارد مشابه

ته چین میگو

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , شوید , گرد لیمو , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

مرغ بریان در فر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

پیده گوشت

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , جعفری , خمیر مایه , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کوکوی لوبیا سبز

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , سیب زمینی , لوبیا سبز , هویج

دستور پخت