ته انداز بادنجان (بوشهر)
زمان کل: 1:10
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
- برنج خیس کرده 3 پیمانه
- عصاره مرغ 2 عدد
دستور پخت
- برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
- بادنجان را حلقه ای می بریم
- در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
- بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
- ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم
موارد مشابه
خوراک سبزیجات با نودل
مواد مورد نیاز:
ذرت
,
زنجبیل
,
سس سویا
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کلم
,
کلم بروکلی
,
ماش
,
ماکارونی
دلمه حلقه ای یا قالبی
دسته بندی:
غذای سنتی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
پوست پرتقال
,
روغن زیتون
,
زرشک
,
سبزی
,
سرکه
,
گوشت چرخکرده