ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:10
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
  • برنج خیس کرده 3 پیمانه
  • عصاره مرغ 2 عدد

دستور پخت

  • برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
  • بادنجان را حلقه ای می بریم
  • در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
  • بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
  • ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم

موارد مشابه

دلمه کدو

دسته بندی: دیگر , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , جعفری , کدو , گشنیز , لپه

دستور پخت

راویولى پنیر و اسفناج

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پارمسان , پنیر موزارلا , تخم مرغ

دستور پخت

شنیسل ماهی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , سس سویا , ماهی

دستور پخت

صندل کدو سبز

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا
مواد مورد نیاز: پنیر , ذرت , سویا , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کدو , نخود فرنگی

دستور پخت