فلافل ماهـی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , عصرانه

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی 500 گرم
  • نخود خیس‌خورده یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آرد سوخاری دو سوم پیمانه

دستور پخت

  • برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
  • نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
  • در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

موارد مشابه

املت ماهی سالمون دودى

دسته بندی: املت , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , خامه , کره , ماهی

دستور پخت

پیده گوشت

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , جعفری , خمیر مایه , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خوراک ماهی تن

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی , ذرت , زیتون , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی

دستور پخت

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پاستا , پنیر چدار , شیر خشک , کالباس , کلم بروکلی

دستور پخت