فلافل ماهـی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , عصرانه

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی 500 گرم
  • نخود خیس‌خورده یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آرد سوخاری دو سوم پیمانه

دستور پخت

  • برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
  • نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
  • در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

موارد مشابه

خوراک بامیه

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بامیه , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

بریونی (بریانی) اصفهان

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر سفید , گوشت

دستور پخت

لقمه گوشتی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , گوشت

دستور پخت

خوراک ماهی اسپانیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , ماهی

دستور پخت