بیفتک
زمان پخت: 1:45
تعداد نفرات: 5
موارد مورد نیاز
- گوشت بی استخوان گوساله 750 گرم
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
- نمک به مقدار لازم
- کره 250 گرم
- سیب زمینی 0/5 کیلو
- برگ بو 4 عدد
- فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .
- بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد .
- رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .
موارد مشابه
کشک بادمجون با گوشت
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
کشک
,
گردو
,
گوشت چرخکرده
بریانی ماستی
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
برنج
,
زنجبیل
,
سیر
,
شیر
,
کره
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
,
گوشت
,
ماست
مرغ معطر با سیب زمینی
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
برگ بو
,
رزماری
,
سرکه سیب
,
سیب زمینی
,
عصاره سبزیجات
,
عصاره مرغ
,
مرغ