املت قارچ و ژامبون
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ 2عدد
- پیاز 1عدد متوسط
- قارچ 10عدد (بسته به ذایقه)
- ژامبون 4_5ورق
- پنیر پیتزا کمی
- خامه یک قاشق غذاخوری
- جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
- نمک فلفل آویشن ب میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
- قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
- بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
- تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
- در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.
موارد مشابه
آش دوغ کردی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تخم مرغ
,
سبزی
,
سیر
,
ماست
,
نخود
املت قارچ و پنیر
دسته بندی:
املت
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
پنیر موزارلا
,
تخم مرغ
,
قارچ
,
کره
,
گوجه فرنگی
سوفله آلو بادمجان
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
بادمجان
,
زرش
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
کدو
,
کنجد
,
گردو
,
گوشت چرخکرده