دنده کباب

دسته بندی: کباب
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • دنده ي گوسفندي: يک کيلوگرم
  • پياز: 2 عدد ، ريز خرد شده
  • سير: يک حبه ، پوست کنده
  • فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
  • سماق: يک و نيم قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي: نصف قاشق سوپخوري
  • روغن زيتون: 3 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  • دنده گوسفندي را در ابعاد 10*15 سانتي متر خرد کنيد. چربي هاي اضافه آن را بگيريد.
  • پياز را در کاسه گودي بريزيد . سير را له کنيد و با فلفل سياه ، نيمي از سماق ، رب گوجه فرنگي و روغن زيتون و مقدار کمی نمک را به پياز اضافه کرده ، مخلوط کنيد .
  • سپس گوشت را در کاسه بريزيد و با دست کاملا مخلوط کنيد تا تمام قسمتهاي گوشت به اين مايع آغشته شود. مايع را به مدت 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت نرم و مزه دار شود .
  • کباب را به سيخ بکشيد و روي کباب پز با حرارت ملايم کباب کنيد تا رنگ آن قرمز قهوه اي شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچين آن سرو کنيد. در آخر باقي مانده سماق را روي آن بپاشيد.

موارد مشابه

کباب دیگی (کباب تابه ای)

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

کباب یونانی

دسته بندی: غذای ملل , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , کره , گوشت

دستور پخت

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت

کباب لقمه ای

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , ترخون , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت