شنیسل مرغ

دسته بندی: دیگر
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • 1 عدد سینه مرغ، درشت
  • 100 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده
  • 300 میلی لیتر روغن

دستور پخت

  • سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش ها را با بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
  • 3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
  • با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید.
  • روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده روی ظرفی پُر از دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند.
  • غذا آماده سرو است.

موارد مشابه

سالاد مرغ

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: ذرت , کاهو , کلم , کلم بروکلی , گوجه ‌فرنگی , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

گراتن گوشت و بادمجان

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , بادمجان , پنیر پیتزا , سس سفید , شیر , قارچ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کدو شکم پر

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , کالباس , کدو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

دلمه برگ مو آذربایجان

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ مو , برنج , تره , گوشت چرخ‌کرده , لپه , ماست چکیده , مرزه

دستور پخت