سوپ سیب زمینی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:25
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:25
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی .................... 5/1 کیلو
- آرد ............................. 2 قاشق غذاخوری
- شیر ............................ 6 فنجان
- نمک ............................ 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ......................... 1 قاشق غذاخوری
- پنیر رنده شده ...................... یک و یک چهارم پیمانه
- خامه .............................. یک و یک سوم پیمانه
- پیاز چه خرد شده ................ 4 ساقه
- بیکن یا مرغ ...................... چند تکه
- برای کاهش مقدار کالری میتوانید از خامه و شیر کم چرب استفاده کنید.
دستور پخت
- ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید.
- بعد از اینکه آبپز شد پوست آنها را کده یکی از آنها را کناری گذاشته بقیه را پوره کنید.
- آرد را داخل شیر جوش تفت دهید سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید طوری که یکدست شود. حدود 8 تا 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
- به آن نمک و فلفل بزنید
- سپس سیب زمینی پوره شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- زیر اجاق را خاموش کرده، سه چهارم پنیر را در سوپ بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را اضافه کنید.
- سیب زمینی که از قبل نگه داشته بودید را خرد کرده همراه با بیکن یا مرغ خرد شده و پنیر باقیمانده به سوپ اضافه کنید.
- گرم سرو کنید.
موارد مشابه
قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
,
گردو
آش شله مشهدی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده:
افطاری
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
برنج
,
بلغور
,
دارچین
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
لوبیا سفید
,
لوبیا قرمز
,
نخود
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست
آش کلم برگ
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
لوبیا چیتی
,
نخود
,
هویج