آش غوره
زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 10
موارد مورد نیاز
- آب غوره یک لیوان
- خرده برنج 700گرم
- سبزی آش به میزان دلخواه
- حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...) 350 گرم
- گوشت 300 گرم
- ادویه جات به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پیاز یا سیر به میزان لازم
- نعنا خشک پودر شده یک قاشق سوپ خوری
دستور پخت
- ابتدا برنج را آبکش کرده و آنرا روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم .
- گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می کنیم .
- سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می نماییم .
موارد مشابه
سوپ قارچ با سبزیجات
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پودر جوانه گندم
,
جعفری
,
جو
,
سیب زمینی
,
شیر
,
قارچ
,
کدو
,
هویج
گراتن گوشت و بادمجان
مواد مورد نیاز:
آرد
,
بادمجان
,
پنیر پیتزا
,
سس سفید
,
شیر
,
قارچ
,
گوشت چرخکرده
خورشت لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوشت
,
لوبیا سبز
اسلایس سیب زمینی و ذرت
مواد مورد نیاز:
مواد مورد نياز: