لوبیا پلو
دسته بندی:
پلو
موارد مورد نیاز
- برنج نیم کیلو
- لوبيا سبز 400 گرم
- پياز متوسط 3 عدد
- گوشت گاو يا گوسفند 400 گرم
- رب گوجه فرنگي 1 تا 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به اندازه لازم
- روغن 100 گرم
دستور پخت
- پياز را در روغن سرخ كنيد و گوشت را به قطعات كوچك خرد كنيد و به پياز اضافه كنيد . آن را بر روي شعله ي متوسط حرارت دهيد تا رنگ گوشت عوض شود .
- لوبياها را بشوييد و ريز خرد كنيد . آنها را با يكي دو ليوان آب داغ به گوشت و پياز اضافه كنيد و نيم ساعت روي شعله ي متوسط بگذاريد. در اين مرحله در صورت نياز، باز هم آب اضافه كنيد . سپس نمك ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه كنيد و آن را به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط بپزيد . حالا مواد گوشتي لازم براي تهيه لوبيا پلو آماده شد.
- برنج را آبكش كنيد
- . سپس يك لايه از مواد گوشتي و يك لايه از برنج آبكش شده در قابلمه بريزيد ( يا برنج و مواد گوشتي را با هم در قابلمه مخلوط كنيد ) و به مدت30 دقيقه روي شعله ي كم حرارت دهيد تا لوبيا پلو دم بكشد.
- بعد از اين مدت غذا آماده سرو است. با ماست هم بسیار حوشمزه و دلچسب میشود.