شکر پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • برنج يک کيلو
  • شکر يک کيلو
  • روغن
  • زعفران
  • مغز پسته و بادام
  • خلال نارنگی

دستور پخت

  • برنج را که از چند ساعت قبل در آب خيس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و يکی دو جوش می دهند
  • شکر را با دو ليوان آب جوشانده، به صورت شيره شکر در می آورند و درضمن يک قاشق چايخوری زعفران ساييده شده را در آب جوش حل کرده، به شيره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نيز به آن می افزايند
  • برنج را دم می کنند و قبل از دم کشيدن کامل، با کفگير به داخل سينی يا چلوصافی ( ترش باله ) ريخته، شيره شکر را روی آن پاشيده ، با هم مخلوط می کنند
  • سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روی حرارت ملايم دم می کنند
  • پس از دم کشيدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شيرين کرده را روی آن ريخته مصرف می کنند
  • شکر پلو را در شيراز هميشه با خورشت قيمه صرف می کنند

موارد مشابه

ته چین گوشت

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

کلم پلو (شیرازی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

پلو بریانی (هرمزگانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , گوشت , نخود

دستور پخت

پلوی گل کلم

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گل کلم

دستور پخت