پیتزا بادمجان
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- خميرپيتزا يا خمير باگت يك چانه
- سوسيس پنج عدد
- بادنجان دو عدد
- جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
- گوجهفرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
- زرده تخممرغ يك عدد
- پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
- سس قرمز دو قاشق غذاخوري
- سس خردل يك قاشق غذاخوري
دستور پخت
- ابتدا خمير پيتزا را پهن ميكنيم و در قالب مورد نظر قرار ميدهيم
- روي آن را سس قرمز ريخته و آن را پخش ميكنيم و بادنجانهاي از قبل سرخ شده را ميچينيم
- روی آن كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجهفرنگيها را ميچينيم
- دوباره پنير ميريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير ميبنديم.
- روي خمير زرده تخممرغ زده و كنجد ميريزيم.
- سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتيگراد در فر قرار ميدهيم تا طلايي شود.
موارد مشابه
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
پنیر پیتزا
,
ذرت
,
زیتون
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
سمبوسه پنیر بچه ها
مواد مورد نیاز:
پنیر
,
عسل
,
گردو
,
نان لواش
کوردن بلو با پنیر چدار
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
پنیر چدار
,
تخم مرغ
,
کالباس
,
مرغ
,
نشاسته ذرت
پیتزا باگت
مواد مورد نیاز:
پنیر موزارلا
,
پونه
,
سبزی
,
سس کچاپ
,
مرغ