نان تست با مایع ماکارانی و پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 1:0
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- پیاز یک عدد
- سیر 2 تا 3 حبه
- گوشت چرخ شده یک پیمانه
- رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- نان تست به میزان لازم
- پنیر تست - پنیر گودا- پنیر فیلا فیلا - پنیر پیتزا ( هر پنیری که قابلیت آب شدن داره و دم دستتون هست) به میزان لازم
- نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید.
- گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید کمی زردچوبه اضافه کنید بعد از کمی تفت دادن رب را اضافه کنید.
- نمک و فلفل را هم در این مرحله اضافه کنید و به اندازه یک فنجان آب بریزید و بگذارید گوشتتان با حرارت ملایم بپزد و کاملا بدون آب شود. کل این مراحل حدود 20 دقیقه طول میکشه.
- نانهای تست را به اندازه های دلخواه برش بزنید و کنار بگذارید.
- وقتی مواد گوشتی آماده شد یک ورقه خیلی نازک از مواد گوشتی روی نانها بریزید و بگذارید داخل سینی فر.
- وقتی همه نانها را چیدید روی گوشتها هر پنیری که دوست دارید بریزید.توجه داشته باشید که نباید روی نان ها مواد زیاد بریزید در واقع مواد را روی نان بمالید نه اینکه یک عالمه مواد بریزید.
- فر را هم از قبل گرم کنید به مدت 10 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت.
- سینی را بگذارید داخل فر و حرارت زیر را روشن کنید و بگذارید حدود ده دقیقه داخل فر بماند تا پنیر روی آن آب شود.
موارد مشابه
رول اسفناج و تحم مرغ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
کنجد
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
پنیر پیتزا
,
ذرت
,
زیتون
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
الویه ی سویا
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
سویا
,
سیب زمینی
,
سیر
,
نخود فرنگی
,
هویج
بورک اسفناج و پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر
,
تخم مرغ
,
خمیر
,
شیر
,
کنجد