کوردن بلو با پنیر چدار
زمان کل: 4:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 3:00
موارد مورد نیاز
- سينه مرغ و پیاز =از هر کدام يک عدد
- پنير چدار= سه قاشق غذاخوري
- كالباس =سه ورق
- پودر نشاسته ذرت= دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل و روغن= به ميزان لازم
- تخممرغ= دو عدد
- پودر سوخاري= پنج قاشق غذاخوري
دستور پخت
- يك اردور خوشمزه كه براي مهمانيهاي شما مناسب است. بچهها حتما از اين اردور استقبال ميكنند. سينه مرغ را سه ورق كرده و در پياز خردشده، نمك و فلفل به مدت سه ساعت ميخوابانيم.
- بعد سينهها را با بيفتككوب ميكوبيم تا به صورت ورقه بزرگ در آيد.
- كالباس و پنير چدار را در وسط سينه قرار داده و مانند يك كتلت ميبنديم و آن را در تخممرغ زدهشده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاري فرو ميبريم. اين عمل را چند بار تكرار کرده و بعد در روغن سرخ ميكنيم.