پیتزا کالزونه
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
موارد مورد نیاز
- آرد حدود 400 گرم
- روغن مایع 3 قاشق غ
- شیر ولرم یک پیمانه
- آب ولرم نصف پیمانه
- شکر 1 ق سوپخوری
- خمیر مایه 1 ق سوپخوری
- نمک قدری
- فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
- کالباس سوسیس خرد شده
- پیاز و قارچ خرد شده
- زیتون بدون هسته و خرد شده
- گوجه فرنگی ورقه شده
- پنیرچدار و موتزارلا رنده شده
دستور پخت
- شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه .
- سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .
- قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکف اون پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین . روی همون نیمه که سس زدین ، مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین.
- حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردونین و روی اون قرار بدین و گوشه ها رو با دست بچسبونین و بپیچونین تا کاملا بسته بشه . درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 40 دقیقه بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین . از دانه کنجد هم میتونین برای روی خمیر پیتزا استفاده کنین .
موارد مشابه
خوراک لانه پنهان
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
گوشت