برنج با تربچه

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • برنج : 2 پیمانه
  • تربچه 2 دسته
  • سیب زمینی:1 عدد
  • پیاز:1 عدد
  • رب:1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل
  • پودر کاری :1 قاشق غذا خوری
  • برگ گشنیز یا برگهای ریز تربچه یک مشت

دستور پخت

  • سیب زمینی رو نگینی خورد کنید
  • پیاز رو سرخ کنید تربچه ها رو تمیز کنید و بشورید. اگر خیلی درشت بودن از وسط نصف کنید و همراه با سیب زمینی به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت بدید.
  • بعد نمک و فلفل و پودر کاری اضافه کنید و تفت بدید.
  • رب را اضافه کنید کمی آب بریزید حدود 3 پیمانه و بزارید بجوشه.
  • برنج رو بشورید و اضافه کنید و مثل کته برنج رو دم کنید - برنج باید کمی آبدارتر و نرمتر از کته بشه
  • و موقع سرو برنج رو با برگ گشنیز خورد شده یا برگهای تربچه مخلوط کنید و سرو کنید.

موارد مشابه

برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پابریکا , سس سویا , قارچ , کلم , هویج

دستور پخت

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

باقالی پلو با ماهیچه

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: باقالی , برنج , شوید , ماهیچه

دستور پخت

پلو میگو جنوبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تمر هندی , سیر , گشنیز , میگو

دستور پخت