برنج با تربچه
دسته بندی:
پلو
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- برنج : 2 پیمانه
- تربچه 2 دسته
- سیب زمینی:1 عدد
- پیاز:1 عدد
- رب:1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل
- پودر کاری :1 قاشق غذا خوری
- برگ گشنیز یا برگهای ریز تربچه یک مشت
دستور پخت
- سیب زمینی رو نگینی خورد کنید
- پیاز رو سرخ کنید تربچه ها رو تمیز کنید و بشورید. اگر خیلی درشت بودن از وسط نصف کنید و همراه با سیب زمینی به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت بدید.
- بعد نمک و فلفل و پودر کاری اضافه کنید و تفت بدید.
- رب را اضافه کنید کمی آب بریزید حدود 3 پیمانه و بزارید بجوشه.
- برنج رو بشورید و اضافه کنید و مثل کته برنج رو دم کنید - برنج باید کمی آبدارتر و نرمتر از کته بشه
- و موقع سرو برنج رو با برگ گشنیز خورد شده یا برگهای تربچه مخلوط کنید و سرو کنید.