ساندویچ تنوری مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
- کنسرو ذرت : یک پیمانه
- نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
- آویشن : یک قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل : مقداری
- فارچ : 250 گرم
- سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
- نان باگت : 6 عدد
- چیپس خلالی: یک پیمانه
- کره : 30 گرم
- روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- 20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
- نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید بعد روی اونها چیپس بریزید، درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
- و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید.
- اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل
موارد مشابه
پیتزا باگت
مواد مورد نیاز:
پنیر موزارلا
,
پونه
,
سبزی
,
سس کچاپ
,
مرغ
رولت ژامبون (رولت کالباس)
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
سس سفید
,
شیر
,
کالباس
لقمه گوشتی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
گوشت