ساندویچ تنوری مرغ

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار

زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف سینه کامل
  • کنسرو ذرت : یک پیمانه
  • نخود فرنگی پخته : نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای خرد شده : یک عدد
  • آویشن : یک قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل : مقداری
  • فارچ : 250 گرم
  • سس مایونز یا سس سفید یا سس کچاب:6 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: یک ونیم پیمانه
  • نان باگت : 6 عدد
  • چیپس خلالی: یک پیمانه
  • کره : 30 گرم
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • 20 گرم ازکره رو به همراه روغن مایع بریزید تماهی تابه و قارچ رو کمی تفت بدید بعد مرغ رو بهش اضافه کنید اجازه بدید مرغ کمی طلائی بشه ، سپس فلفل دلمه ای ، نخود فرنگی و ذرت رو هم بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید بعد نک و فلفل . آویشن رو اضافه کنید و ازرو گازبردارید وقتی کامل خنک شد یک پیمانه ازپنیر پیتزا رو با هاش مخلوط کنید .
  • نون ها رو برش بزنید و یک قاشق عذاخوری سس ( به دلخواه یکی از سه سس رو انتخاب کنید ) به دیواره های هرکدوم بمالید ، از مخلوی که آماده کردید توی نونها رو پرکنید بعد روی اونها چیپس بریزید، درانتها نیم پیمانه پنیر باقیمانده رو هم روی اونها بریزید
  • و درسینی فر بچینید ، 10 گرم کره باقیمونده رو آب کنید وبا قلم مو روی نونها بمالید ، ساندویجها رو به مدت 30 دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد توی فر قرار بدید بهد 5 دقیقه هم گریل روروشن کنید.
  • اگه دوست داشتید ساندویج نرم بشه تو مرحله اخر میتونید بپیچید لای فویل

موارد مشابه

پیتزا مارگریتا (صبحانه)

مناسب برای وعده: صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , تخم مرغ , خمیر پیتزا , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

بورک اسفناج و پنیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر , تخم مرغ , خمیر , شیر , کنجد

دستور پخت

ساندویچ قارچ و سیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: جعفری , سیر , قارچ

دستور پخت

رولت پیتزا

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , سوسیس , شیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کالباس

دستور پخت