فلافل
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- نخود خام: 250 گرم حدودا یا 2 و نیم پیمانه خیس خورده
- سیب زمینی خام: 1 دونه متوسط
- پیاز: 1دونه
- تخم مرغ: 1 دونه
- مغز نان باگت یا همبرگر: 1 نون
- نمک و مقادیر زیادی فلفل!!
- یه کم زرچوبه
دستور پخت
- نخودها رو از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید
- خمیر داخل نون ها رو درآورده و توی کمی شیر خیس دهید..بعد اونها رو در غذاساز بریزید و حسابی له کنید.
- سیب زمینی و پیاز رو هم جداگانه توی غذاساز بریزید و خورد کنید.. آبشون رو بگیرید و به نخود اضافه کنید.
- نون خیس خورده و نمک و فلفل و زرچوبه هم زده و خوب مواد رو قاطی کنید و تخم مرغم توش بشکونید.
- هرقدر دوست دارین می تونین تندش کنین...
- خمیرمون رو خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید. توی یه دیگ کوچک (مثل شیرجوش) روغن ریخته و بگذارید حسابی داغ شه. حرارت متوسط باشه که روغن نسوزه و فلافل ها مغزپخت بشه.
- بعد اگه قالب فلافل دارین که راحتین و توی قالب می ذارین و توی روغن میندازین.. یا توی دست فرم بدید و توی روغن بندازید.
- هردو طرف رو سرخ می کنیم و حتما حتما لای دستمال تمیز آشپزخانه می ذاریم تا روغن اضافیش بره
موارد مشابه
گراتن سیب زمینـی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
سیب زمینی
,
سیر
,
شیر
,
قارچ
کبه سیب زمینی
مواد مورد نیاز:
پودر سوخاری
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
کره
,
گردو
,
گوشت چرخکرده