فلافل

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • نخود خام: 250 گرم حدودا یا 2 و نیم پیمانه خیس خورده
  • سیب زمینی خام: 1 دونه متوسط
  • پیاز: 1دونه
  • تخم مرغ: 1 دونه
  • مغز نان باگت یا همبرگر: 1 نون
  • نمک و مقادیر زیادی فلفل!!
  • یه کم زرچوبه

دستور پخت

  • نخودها رو از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض کنید
  • خمیر داخل نون ها رو درآورده و توی کمی شیر خیس دهید..بعد اونها رو در غذاساز بریزید و حسابی له کنید.
  • سیب زمینی و پیاز رو هم جداگانه توی غذاساز بریزید و خورد کنید.. آبشون رو بگیرید و به نخود اضافه کنید.
  • نون خیس خورده و نمک و فلفل و زرچوبه هم زده و خوب مواد رو قاطی کنید و تخم مرغم توش بشکونید.
  • هرقدر دوست دارین می تونین تندش کنین...
  • خمیرمون رو خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید. توی یه دیگ کوچک (مثل شیرجوش) روغن ریخته و بگذارید حسابی داغ شه. حرارت متوسط باشه که روغن نسوزه و فلافل ها مغزپخت بشه.
  • بعد اگه قالب فلافل دارین که راحتین و توی قالب می ذارین و توی روغن میندازین.. یا توی دست فرم بدید و توی روغن بندازید.
  • هردو طرف رو سرخ می کنیم و حتما حتما لای دستمال تمیز آشپزخانه می ذاریم تا روغن اضافیش بره

موارد مشابه

گراتن سیب زمینـی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , خامه , سیب زمینی , سیر , شیر , قارچ

دستور پخت

کبه سیب زمینی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پودر سوخاری , تخم مرغ , سیب زمینی , کره , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

تارت مرغ

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ

دستور پخت

لقمه اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , اسفناج , تخم مرغ , سرکه , ماست

دستور پخت