تارت مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- زره تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۵۰۰ گرم
- کره ۳۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم روغن جامد)
- آب یا شیر ۲/۱ پیمانه
- نمک کمی:
- پیاز داغ ۲/۱ پیمانه
- سینه مرغ ۱ پیمانه
- رب گوجه ۱ ق س
- فلفل دلمه ای ۲/۱ پیمانه
- قارچ خرد شده ۲/۱ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱ پیمانه
دستور پخت
- آرد را در ظرف گودی می ریزیم وسطش را گود کرده و داخل آن نمک و شیر و زرده تخم مرغ را می ریزیم و مخلوط می کنیم
- سپس کره را به اندازه های کوچک خرد کرده وسط خمیر می ریزیم کره را با نوک انگشت با خمیر مخلوط می کنیم طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و در یخچال قرار می دهیم.
- خمیر را به قطر ۲-۳ میلی متر باز می کنیم بعد قالبهای کیک یزدی را در زیر خمیر گذاشته با دست فشار می دهیم تا خمیر به شکل قالبها درآید بعد با چنگال روی خمیر چند تا سوراخ ایجاد می کنیم
- به مدت ۲۵ - ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم
نکته حساس در تهیه این خمیر این است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود
موارد مشابه
نان تست با مایع ماکارانی و پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
سیر
,
گوشت چرخکرده
,
نان تست
پیتزا یونانی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آویشن
,
اسفناج
,
پنیر پیتزا
,
خمیر مایه
,
روغن زیتون
,
زیتون
,
گوجه فرنگی
پیتزا سیب زمینی
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
سوسیس
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
سوسیس بدون گلوتن
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
جوز هندی
,
سس سویا
,
سیر
,
گوشت