پیراشکی اسفناج
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- آرد500 گرم
- پياز داغ دو قاشق غذاخوري
- روغن مايع يك پيمانه
- گشنيز200 گرم
- آب يك پيمانه
- نمک يك قاشق مرباخوري
- بيكينگپودر يا جوششيرين يك قاشق چايخوري
- روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
- اسفناج يك كيلوگرم
دستور پخت
- آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد.
- بيکينگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز ميدهيم تا به دست نچسبد.
- خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز ميکنيم.
- اسفناج را بخارپز کرده و پس از اينکه کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن ميافزاييم.
- نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز ميگذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير ميپوشانيم.
- روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ ميکنيم.
- سپس پيراشکيهاي سرخ شده را داخل سبد ميگذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.
موارد مشابه
رولت ژامبون (رولت کالباس)
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
سس سفید
,
شیر
,
کالباس
الویه ی سویا
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
سویا
,
سیب زمینی
,
سیر
,
نخود فرنگی
,
هویج
ژامبون بهداشتی در منزل
مواد مورد نیاز:
زنجبیل
,
سیر
,
مرغ
,
هویج