کوکو سبزی قالبی
دسته بندی:
کوکو و شامی
زمان کل: 1:45
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- سبزی کوکو 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو)
- تخم مرغ 4 تا 5 عدد
- زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری
- گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری
- جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
- روغن 1 پیمانه سر خالی (150گرم )
- آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
دستور پخت
- سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم و در سبد می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم .
- سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خردکرده را نیز می افزایم .
- سبزی که کاملاً سرد شد در مایه می ریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شودُ بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم. و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود.
- در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود .
- اگر از ظرف نسوزاستفاده می کنید،روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350 درجه قرار می دهیم.
- در فر درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت سه ربع در فر می گذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود ، کوکو در ظرف نسوز به آسانی بر می گردد . اطراف آنرا می توانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزئین کنیم .
موارد مشابه
رول اسفناج و تحم مرغ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
کنجد
سوفله کدو بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
پنیر پیتزا
,
سس سفید
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کدو
,
گوشت چرخکرده