شامی هویج
دسته بندی:
کوکو و شامی
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:35
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی بزرگ یک عدد
- هویج بزرگ 1 عدد
- پیاز متوسط دو عدد
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- آرد نخود چی 1 پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سر پر
- نعناع نصف قاشق غذاخوری
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- شکر نصف قاشق غذاخوری در صورت تمایل
دستور پخت
- سیب زمینی را رنده ریز کنید، آبش را بگیرید و کنار بذارید، هویج را هم رنده ریز کنید، یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویه ها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
- ورز بدین
- تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلوله هایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدین و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید.
- وقتی شامی ها سرخ شدند. ( اگه روغنتون کف کرد عوضش کنید) اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین، وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدین، 2 لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین سس به جوش بیاد، بعد شامی ها را به این سس اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت بدین و بذارین کمی نرم بشن. لازم نیست در ماهیتابه را بذارین.
- وقتی سس غلیظ شد شامی های خوشمزه شما آماده هستن، بفرمائید میل کنید.
موارد مشابه
رول اسفناج و تحم مرغ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
کنجد