توپی مرغ
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- نصف سینه مرغ
- سیب زمینی آبپز 2عدد
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 1 عدد
- زرشک نصف پیمانه
- نمک ادویه به مقدار لازم
دستور پخت
- سینه مرغ را چرخ کنید یا به شکلی که در تصویر می بینید با استفاده از ضربه چاقو از چند طرف کاملا یک دست و خمیر کنید.
- پیاز را رنده بزنید, آب آن را جدا کرده و با نمک و ادویه به مرغ اضافه کنید و حدود نیم ساعت بگذارید بماند تا مرغ مزه دار شود.سیب زمینی را که از قبل آب پز کردید رنده بزنید (اگر کمی سفت باشه و نیم پز باشه بهتره)به مرغ اضافه کنید + زرشک را که از قبل خیس کرده اید + تخم مرغ.
- خوب مواد را مخلوط کنید در یک ماهی تابه گود با دیواره بلند روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود به اندازه یه گردو از مواد وردارید و کاملا گردش کنید سیع کنید زرشک روی لبه بیرونی قرار نگیره و با دست جوری حالت بدین که داخل توپی ها باشه چون خیلی زود می سوزه و طعم و ظاهر بدی به غذا می ده .در روغن داغ قرار دهید کمی با فاصله باشد که با حرکت دادن ماهی تابه کاملا حرکت کرده و تمام جهاتش به یک اندازه سرخ شود.
موارد مشابه
ماهی سالمون مزه دار
مواد مورد نیاز:
آرد
,
روغن زیتون
,
زنجبیل
,
سیر
,
گشنیز
,
ماهی
,
نشاسته ذرت