کرانچی سیب زمینی

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای: افطاری , شام , عصرانه , ناهار

زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • ۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
  • ۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.
  • سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.
  • رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
  • شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

موارد مشابه

کوکوی دو لایه ذرت و برنج

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , ذرت , زرشک , سیب زمینی , سیر , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

شامی لپه یا شامی پوک

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , لپه

دستور پخت

کتلت قلقلیِ تن ماهی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , تن ماهی , سیب زمینی , لپه

دستور پخت

شامی افطاری

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , سیب زمینی , گوشت , لپه , نخود

دستور پخت