کال جوش
دسته بندی:
غذای سنتی
مناسب برای:
شام
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپ خوری
- گردو خرد کرده 2 قاشق سوپ خوری
- کشک سائیده 2 لیوان
- نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری
- روغن 100 گرم
- نمک به مقدار کافی
دستور پخت
- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم
- روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرارداده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
- نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زدچوبه نیز ایده بدی نیست ! :)
- یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
- بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش ، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد !
موارد مشابه
آبگوشت گیاهی
مواد مورد نیاز:
سویا
,
سیب زمینی
,
کره
,
گندم
,
گوجه فرنگی
,
لوبیا چیتی
,
لوبیا سفید
,
نخود
آش گوشت و بلغور
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
عدس
,
کشک
,
گوشت
,
لوبیا قرمز
,
نخود
بریان (اصفهان)
مواد مورد نیاز:
دارچین
,
گوشت