دلمه کلم
زمان کل: 1:20
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:35
موارد مورد نیاز
- گوجه پوست کنده 2عدد
- برنج پخته شده 100 گرم
- آب 1 لیوان
- گوشت گوساله ریز خرد شده یا چرخ کرده 100 گرم
- سیر 1حبه
- پیاز 1عدد کوچک
- جعفری و گشنیز 15 ساقه
- برگ کلم 10 برگ بزرگ
- پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا گوجه پخته و له شده را با مقداری روغن کمی تفت می دهیم، سیر خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت می دهیم
- پودر سیر ، آویشن ، را اضافه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه با حرارت کم بپزد
- در یک قابلمه آب جوش ، برگهای کلم را کمی پخته تا نرم شوند و با آب سرد آبکش می کنیم .
- در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم ، گوشت را با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم،
- گشنیز و جعفری خرد شده و نصف مخلوط گوجه ها را همراه برگ های جعفری و گشنیز خرد شده داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد
- حال به سادگی مواد و برنج را داخل برگ های نرم کلم پیچیده و آنها را داخل یک تابه کنار هم می چینیم و مابقی مخلوط گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم
- در پایان می گذاریم 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم و با در بسته بپزد ، می توانید دلمه ها را داخل ظرف نشکن در فر 180 درجه و در طبقه بالا فر بمدت 40 دقیقه بگذارید تا بخوبی پخته شود.
نکته: می توانید مواد داخل دلمه را با مقداری قارچ، سینه مرغ، سس باربیکیو و کمی پیاز و سیر تغییر دهید و طعم های دیگر را نیز امتحان
موارد مشابه
پنکیک ساده
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
شیر
نخود برشته ی تند هندی
دسته بندی:
دیگر
مناسب برای وعده:
میان وعده
مواد مورد نیاز:
دارچین
,
روغن زیتون
,
زیره
,
شکر قهوه ای
,
گشنیز
,
نخود