اردور دلمه قارچ
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:15
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- گوجهفرنگي چهار عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- خرده نان جو 2/3 پيمانه
- پياز خردشده يك عدد
- سير خردشده سه حبه
- قارچ خردشده يك پيمانه
- جعفري يك قاشق سوپخوري
- بادام نصفشده هشت عدد
- زيتون هشت عدد
- پنير پيتزا 15 گرم
دستور پخت
- ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد.
- خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجهفرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.
موارد مشابه
اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
سیر
,
گوجه فرنگی