دلمه بادمجان ترکی
موارد مورد نیاز
- بادمجان 4 عدد
- گوشت 200 گرم
- پیاز یک عدد متوسط
- پنیر پیتزا 100 گرم
- جعفری 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاسق غذاخوری
- نمک فلفل و ادویه به مقدار کافی
- گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
دستور پخت
- ابتدا بادمجان ها را از بلندی به چهار قسمت تقسیم می کنید
- بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید
- پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید
- گوشت ادویه نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از سرخ شدن رب و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب پخته شود
- دو ورقه بادمجان را به صورت به علاوه روی هم گذاشته و مقداری گوشت در مرکز آن بریزید و کمی از پنیر روی ان بریزید
- ابتدا ورق زیری از بادمجان و بعد ورق رویی بادمجان را روی گوشت می آوزیم و یک خلال دندان وسط بادمجان می زنید و یک گوجه را به خلال می زنید
- تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنید و در ظرفی که مایلید و از قبل چرب کرده اید به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با حرارت 160 درجه می گذارید تا پنیر ها آب شوند و گوجه های نیز پخته شوند.
- این خوراک را می توانید روی گاز هم بپزید