دلمه بادمجان ترکی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • بادمجان 4 عدد
  • گوشت 200 گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • جعفری 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاسق غذاخوری
  • نمک فلفل و ادویه به مقدار کافی
  • گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد

دستور پخت

  • ابتدا بادمجان ها را از بلندی به چهار قسمت تقسیم می کنید
  • بادمجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید
  • پیاز را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید
  • گوشت ادویه نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد از سرخ شدن رب و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب پخته شود
  • دو ورقه بادمجان را به صورت به علاوه روی هم گذاشته و مقداری گوشت در مرکز آن بریزید و کمی از پنیر روی ان بریزید
  • ابتدا ورق زیری از بادمجان و بعد ورق رویی بادمجان را روی گوشت می آوزیم و یک خلال دندان وسط بادمجان می زنید و یک گوجه را به خلال می زنید
  • تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنید و در ظرفی که مایلید و از قبل چرب کرده اید به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با حرارت 160 درجه می گذارید تا پنیر ها آب شوند و گوجه های نیز پخته شوند.
  • این خوراک را می توانید روی گاز هم بپزید

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

انار پلو مخصوص شب یلدا

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , برنج , پسته , کشمش , گشنیز

دستور پخت

پلو بریانی (هرمزگانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , گوشت , نخود

دستور پخت

کباب فسنجانی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , گردو , مرغ

دستور پخت