دو پیازه میگو (بوشهری)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • میگوی ریز پاک کرده 250 گرم
  • سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده 3 عدد
  • پیاز خرد کرده 2 عدد
  • سیر له شده 3 حبه
  • کشمش شسته شده یک پیمانه
  • گرد لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری ( مي‌تونيد نريزيد )
  • فلفل قرمز - زردچوبه - نمک و روغن به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز خرد کرده را در روغن تفت بدین تا رنگش طلایی بشه بعد بذارینش کنار.
  • سیب زمینی معکبی خرد شده را در روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشه
  • .سیر له شده و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین. پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید. میگوهای پاک شده و کشمش را به این مواد اضافه کنید و تفت بدین.
  • نمک و فلفل و اگه دوست داشتین گرد لیمو را اضافه کنید . نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید . در ماهیتابه را بذارید و اجازه بدین موادتون 10 تا 12 دقیقه بپزه و سیب زمینی کمی نرم بشه و به روغن بیفته.
  • دو پیازه میگوی شما آماده است . اگه با شیرینی کشمش میونه ندارین میتونید از ترکیب دو پیازه حذفش کنید.
  • به این دو پیازه میتونید یکی دو قاشق هم رب اضافه کنید.
  • این غذا را با نان یا پلوی ساده میل کنید .

موارد مشابه

ته چین تن ماهی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی

دستور پخت

میگو سوخاری

دسته بندی: غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , میگو

دستور پخت

میگو پفکی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , روغن زیتون , شیر , میگو

دستور پخت

شامی نخودچی ویژه سفره افطار

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , تخم مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت