دو پیازه میگو (بوشهری)
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- میگوی ریز پاک کرده 250 گرم
- سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده 3 عدد
- پیاز خرد کرده 2 عدد
- سیر له شده 3 حبه
- کشمش شسته شده یک پیمانه
- گرد لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری ( ميتونيد نريزيد )
- فلفل قرمز - زردچوبه - نمک و روغن به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز خرد کرده را در روغن تفت بدین تا رنگش طلایی بشه بعد بذارینش کنار.
- سیب زمینی معکبی خرد شده را در روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشه
- .سیر له شده و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین. پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید. میگوهای پاک شده و کشمش را به این مواد اضافه کنید و تفت بدین.
- نمک و فلفل و اگه دوست داشتین گرد لیمو را اضافه کنید . نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید . در ماهیتابه را بذارید و اجازه بدین موادتون 10 تا 12 دقیقه بپزه و سیب زمینی کمی نرم بشه و به روغن بیفته.
- دو پیازه میگوی شما آماده است . اگه با شیرینی کشمش میونه ندارین میتونید از ترکیب دو پیازه حذفش کنید.
- به این دو پیازه میتونید یکی دو قاشق هم رب اضافه کنید.
- این غذا را با نان یا پلوی ساده میل کنید .
موارد مشابه
ته چین تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
تخم مرغ
,
گوشت
کوکوی سیب زمینی با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
سیب زمینی