کیک برنجی(غذای کره ای)

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • 4 فنجان برنج
  • 25 گرم بادام هندی
  • نارگیل مکعبی خرد شده
  • پودر هل
  • شیره قند4 فنجان
  • آب 4 فنجان

دستور پخت

  • برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
  • سپس آن را آسیاب کنید
  • ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
  • سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
  • سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
  • بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
  • روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید

شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

موارد مشابه

اسلامبولی پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

انار پلو مخصوص شب یلدا

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , برنج , پسته , کشمش , گشنیز

دستور پخت

سیب پلو کرمانشاهی

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , خرما , سیب زمینی , کشمش , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت