خورش چغاله بادام
دسته بندی:
خورشت
زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت خورشتی 400 گرم
- پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط
- چغاله بادام 200 گرم
- نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
- نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
- آبغوره به میزان لازم
- آب 4 لیوان
دستور پخت
- ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
موارد مشابه
قورمه مرغ هندی
دسته بندی:
خورشت
مواد مورد نیاز:
بادام
,
خامه
,
زنجبیل
,
سیر
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
,
ماست
,
مرغ