خورش چغاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت خورشتی 400 گرم
  • پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط
  • چغاله بادام 200 گرم
  • نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
  • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • آب 4 لیوان

دستور پخت

  • ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

موارد مشابه

خورش زرشک

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت

خورشت آلو اسفناج

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , گوشت

دستور پخت

اناربیج

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , سبزی , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت