خورش بوقلمون
دسته بندی:
خورشت
زمان کل: 1:45
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- گوشت بوقلمون=300 گرم
- سیبزمینی=2عدد
- شوید خشك=دو قاشق غذاخوری
- پیاز خلال شده=یك عدد
- تخم آفتابگردان=یك قاشق غذاخوری
- روغنزیتون=سه تا چهار قاشق غذاخوری
- آب، نمك و زعفران=به میزان لازم
دستور پخت
- گوشت بوقلمون را به تكههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
- سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
- آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه كنید.
- وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
موارد مشابه
قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)
مناسب برای وعده:
ناهار
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
سیب زمینی
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده
خورشت میگو ساده
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوجه فرنگی
,
میگو