پای مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده

زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • آرد 150 گرم
  • ماست نصف پيمانه
  • كره 50 گرم
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري
  • زعفران آب‌كرده يك قاشق مرباخوري
  • سينه‌مرغ پخته و خرد شده نصف عدد
  • قارچ خرد شده 200 گرم
  • جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري
  • روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
  • نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  • تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كم‌كم به مايه اضافه مي‌كنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت مي‌‌دهيم.
  • روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را مي‌افزاييم.
  • پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن مي‌ريزيم.
  • داخل قالب 30 سانتي‌متري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميلي‌متر باز مي‌‌كنيم و داخل قالب قرار مي‌دهيم.
  • مواد مياني را روي خمير مي‌ريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)
  • سپس زرده تخم‌مرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير مي‌زنيم.
  • پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌گذاريم تا طلايي شود.

برای تزئین پای مرغ می توانید پس از زدن زرده تخم مرغ به خمیر بالایی از اشکالی مثل گل و برگ و ستاره خمیری استفاده کنید و روی آن کنجد سفید بپاشید.

موارد مشابه

فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , سیب زمینی , نخود

دستور پخت

خوراک گل کلم با پنیر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , سیر , گل کلم

دستور پخت

راگو

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , لوبیا سبز , مرغ , هویج

دستور پخت

سر گنجشکی

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت