اسکالوپ ماهی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا یا هر نوع دیگه = ١ عدد
  • مخلوط آبلیمو زغفران نمک فلفل =1 لیوان
  • جعفری ساطوری شده= ۵ قاشق سوپ خوری
  • گردو خرد شده ریز =۵ قاشق غ
  • زرشک= ٢ ق غ
  • پنیری پیتزا رنده شده= ٣ ق غ
  • نمک فلفل =به میزان لازم
  • پیاز =١عدد
  • سس زعفران= نصف لیوان ( آبلیمو-نمک -فلفل-زعفران)

دستور پخت

  • ابتدا ماهی رو تمام تیغ های توش رو در میاریم بعد داخل مواد مزه دار میکنیم برای یک لحظه.بعد مواد بالا رو از جعفری به بعد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل شکم ماهی میریزیم . در داخل ظرف پیرکس زیرش رو پیاز حلقه حلقه میچینیم و روش سس زعفران رو میریزیم و ماهی رو روش قرار میدیم و در فر که از قبل گرم کردیم در طبقه ٢ از زیر در دمای ١٨٠ درجه قرار میریم به مدت یک ساعت(وجود پنیر پیتزا به خاطر ایجاد چسبندگی بین مواد هستش و طعمش داخل ماهی احساس نمیشه)

موارد مشابه

فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , سیب زمینی , نخود

دستور پخت

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

خوراک لوبیای یونانی با پنیر لیقوان

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: برگ بو , پنیر , سیر , گوجه ‌فرنگی , لوبیا قرمز

دستور پخت

خوراک سبزیجات با نودل

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: ذرت , زنجبیل , سس سویا , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کلم , کلم بروکلی , ماش , ماکارونی

دستور پخت