راتاتویی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: شام , عصرانه

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • کدو قلمي سبز دو عدد بزرگ
  • بادنجان يك عدد بزرگ
  • گوجه 3 – 4 عدد متوسط و سفت
  • فلفل دلمه قرمز يا سبز يك عدد بزرگ
  • پياز سفيد يك عدد متوسط
  • سير نصف حبه
  • ريحان چند پر (به صورت سالم و خرد شده)
  • روغن،‌ نمک، فلفل سياه، پودر آويشن،‌ سرکه سفيد به دلخواه
  • پنير پيتزا يا پنير پارمزان رنده شده تقريباً 4 قاشق غذاخوري

دستور پخت

  • پيازرا درشت خرد کرده و روي آتش تند تا 3 دقيقه حرارت دهيد. بعد از آن تکه‌هاي فلفل دلمه‌اي قرمز يا سبز را که به همان درشتي خرد کرده‌ايد به آن بيافزاييد و شعله راهمچنان زياد نگه‌داريد.
  • براي جلوگيري از ته گرفتن مواد،‌ ميزان روغن را به اندازه‌اي تنظيم کنيد که کف ماهيتابه در تمام نقاط به اندازه کافي روغن داشته باشد.
  • پس از 3 دقيقه ديگر، اول نصف حبه سير را ريز خورد کرده و در ماهيتابه به اندازه 1يا 2 دقيقه تفت دهيد و سپس بادنجان و کدو را که که از عرض به شکل مورب و کاملاًقطور (حداقل 2 سانتميتر) بريده‌ايد اضافه کنيد.
  • بادنجان و کدو تقريباً 10 تا 15 دقيقه به زمان نياز دارند تا نسبتاً پخته شوند،اگر ديديد در طي اين مدت غذا در حال ته گرفتن است، شعله اجاق را فقط کمي پايين بکشيد،‌ اما مراقب باشيد خوراک آب نياندازد، چون همه اين سبزيجات بايد بخوبي سرخشوند و اگر در آب خودشان پخته شوند راتاتويي شما مزه اصلي خود را نخواهد داد.
  • در اين مرحله گوجه فرنگي‌ها را که نسبتاً قطور (همان 2 سانتيمتر) حلقه حلقه کرده‌ايد،دانه دانه داخل ماهيتابه قرار دهيد و شعله را به حداکثر برسانيد.
  • نمک، فلفل سياه و سرکه سفيد را اضافه کنيد و به مدت 4 الي 5 دقيقه مواد را درماکزيمم حرارت و بدون در، با احتياط به هم بزنيد که گوجه‌ها له نشوند يا آبنياندازند.پس از اطمينان ازسرخ شدن گوجه‌ها، پودر آويشن و ريحان خرد شده را روي مواد بريزيدو در ظرف را براي چنددقيقه بگذاريد.
  • شعله را کم کنيد (کمي کمتر از متوسط) و اجازه بدهيد مواد در اين مرحله پخته شوند وآبشان تبخير شود، بنابراين در ظرف نبايد کيپ باشد. پس از طي اين مراحل، اجاق راخاموش کنيد.
  • حلقه‌هاي مختلف مواد تشکيل دهنده راتاتويي را که ضمن پخت سالم نگه‌ داشته‌ايد،‌ درظرف مناسبي بکشيد و پيش از آنکه داغي غذا از بين برود رويش را با يک لايه از پنيرپيتزا يا پارمزان رنده شده بپوشانيد. براي اينکه پنيرها آب شوند غذا حتماً بايدداغ باشد. روي ظرف چند پر ريحان براي تزيين بگذاريد.

موارد مشابه

خوراک مکزیکی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ

دستور پخت

راویولی شکم پر

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , زیره , شیر , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

بیج بیج

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , قارچ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کروکت سیب زمینی با جعفری

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , جعفری , سیب زمینی

دستور پخت