چیکن انچیلادا
مناسب برای:
شام
زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- سینه مرغ ۱ عدد درشت
- لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۳۵۰ گرم رنده شده
- پیاز ۱ عدد درشت
- سیر ۸ حبه درشت
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ یک سوم لیوان یا ۱ عددقرص عصاره مرغ
- نمک کمی
- ادویه مکزیکی ۱ قاشق مرباخوری
- نان لواش نازک ۶ تکه۲۰در۳۰
دستور پخت
- لوبیا چیتی را بپزید طوری که پخته شده اما له نشودو آب نداشته باشد
- سینه مرغ راچهارگوش تقریبا” ۱٫۵ در ۱٫۵خرد کنید
- پیاز را چهارگوش ریز خرد کنید
- سیر را با سیر له کن له کنید
- فر را روشن کرده ودرجه را روی ۱۹۰ درجه سانتیگرادیا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید
- روغن زیتون را در تابه ریخته حرارت دهید سپس پیاز را به اضافه نموده سرخ کنید تا طلایی شود
- مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کرده سرخ کنید تا آبش کشیده شود
- سیر له شده را به مخلوظ مرغ و پیاز اضافه نموده سرخ کنید تا بوی سیر گرفته شود
- ادویه مکزیکی و کمی نمک به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید
- عصاره مرغ را اضافه کنید (اگر از قرص عصاره مرغ استفاده می کنید آن را در ۵ قاشق غذا خوری آب حل نموده و به مخلوط اضافه کنید) و یک بار هم بزنید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزد
- لوبیا را اضافه کنید
- مخلوط را کمی هم بزنید تا آبش کشیده شود. مراقب باشید له نشود واز روی حرارت بردارید
- روی نان لواش ۲۰ در ۳۰ کمی پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و به مقدار دلخواه از مخلوط آماده شده بصورت طولی وسط نان قرار بدهید. دوباره کمی پنیر بپاشید. دو طرف نان را رویهم آورده و تا بزنید. به همین ترتیب تمام انچیلاداها را آماده کنید. حالا روی انها رامقداری پنیر پاشیده و با سبزیجات خرد شده بنا بر ذائقهء خود تزیین کنید.سپس در سینی فر قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر بپزید. مراقب باشید وقتی روی آنها طلایی خوشرنگ شد آماده است. این غذا رامی توانید با انواع سبزیجات سرو کنید
تذکر: