املت فرانسوی
                                        تعداد نفرات: 2
                                    
                                موارد مورد نیاز
- تخم مرغ درشت ۳عدد
- خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
- کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
- ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت
- مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید.
- البته مراقب باشید که کره نسوزد.تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
- به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
- تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.
موارد مشابه
فیله ماهی انگلیسی
                                مواد مورد نیاز:
                                                                    آرد
                                                                            ,
                                                                                                        خمیر مایه
                                                                            ,
                                                                                                        شیر
                                                                            ,
                                                                                                        ماهی
                                                                                                
                            
                        شیش کباب چینی
                                مواد مورد نیاز:
                                                                    روغن زیتون
                                                                            ,
                                                                                                        سس سویا
                                                                            ,
                                                                                                        سیر
                                                                            ,
                                                                                                        فلفل دلمهای
                                                                            ,
                                                                                                        قارچ
                                                                            ,
                                                                                                        گوجه فرنگی
                                                                            ,
                                                                                                        مرغ