املت فرانسوی
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ درشت ۳عدد
- خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
- کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
- ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت
- مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید.
- البته مراقب باشید که کره نسوزد.تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
- به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
- تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.
موارد مشابه
نیمرو با اشکال مختلف
دسته بندی:
املت
مناسب برای وعده:
صبحانه
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
تخم مرغ
,
سوسیس
,
فلفل دلمهای