چیکن استروگانوف
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:25
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- تره فرنگی بزرگ .. یک عدد
- سینه مرغ .. یک عدد
- نمک و فلفل سیاه و قرمز .. به دلخواه
- سیر .. 2 حبه
- آب مرغ ..4/3 پیمانه
- خامه .. 3/1 پیمانه
- آرد .. 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- تره فرنگی را ریز خرد کنید.
- سپس مرغ را نیز به تکه های کوچک خرد کرده و به تره فرنگی اضافه کنید.
- در ماهیتابه کمی روغن بریزید و حدود 6 دقیقه آن را تفت دهید.
- سیر را با سیر خرد کن خرد کنید و همراه ادویه ها به آب مرغ اضافه کرده و به مواد اضافه کنید.
- خامه را در ظرف اضافه به همراه آرد هم بزنید
- خامهي زده شده را به مواد اضافه کنید و حدود دو دقیقه بگذارید تا کل مواد با هم بجوشد.
- میتوانید کنار پاستا یا نودل سرو کنید.
موارد مشابه
اسکالوپ ماهی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
زرشک
,
گردو
,
ماهی
ته انداز بادنجان (بوشهر)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
برنج
,
عصاره مرغ
میگو سوخاری نارگیلی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
میگو
,
نارگیل
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج