سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو(خوراک چینی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:005
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • سینه مرغ متوسط=4 عدد
  • گردوی خرد کرده=1 فنجان
  • سفیده تخم مرغ=2 عدد
  • روغن مایع=2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن=به حد کافی
  • نمک و فلفل=بقدر کافی

دستور پخت

  • هر یک از قطعات سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم.
  • سفیده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛
  • روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم نموده،قطعات سینه را در سفیده می زنیم و در گردوی خرد کرده می غلتانیم و آنها را تک تک در روغن می اندازیم؛
  • گاهی زیر و رو می کنیم؛وقتی طلایی شدند،آنها را با کفگیر از روغن خارج کرده،در دیس می چینیم و روی آن مقداری گوجه فرنگی خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداری زیتون سیاه می ریزیم

موارد مشابه

املت تایلندی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , سیر , شیر , فلفل دلمه‌‌ای , موسیر , نخود فرنگی

دستور پخت

خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

استیک گریل شده با سس تایلندی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: سس سویا , سیر , کره , گوشت

دستور پخت

چیکن استروگانوف

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تره فرنگی , خامه , سیر , عصاره مرغ , مرغ

دستور پخت