بورک مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: شام , عصرانه

زمان کل: 1:45

موارد مورد نیاز

  • خمیر مثلثی شکل (اماده) به مقدار لازم
  • مرغ :(از غذای قبلی که در یخچال داشتید.)
  • پیاز متوسط ژولین شده یک عدد
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • پنیر گودا 100 گرم رنده شده
  • جعفری چاپ شده دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر دو حبه رنده شده
  • زنجبیل یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن پیاز به میزان لازم
  • روغن مایع یک استکان
  • شیر یک استکان
  • تخم مرغ یک عدد (زرده و سفیده جدا)
  • زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
  • کنجد و یا تخم خرفه به میزان لازم

دستور پخت

  • با کمی روغن مایع (میتوان کمی کره نیز اضافه کرد) پیاز ژولین شده را سرخ می کنیم.
  • در میانه کار سیر رنده شده را نیز اضافه می کنیم.
  • زمانی که پیاز و سیر طلایی شد ادویه ها را اضافه میکنیم ( زردچوبه- نمک- فلفل- زنجبیل- فلفل قرمز در صورت تمایل )
  • استخوانهای مرغ را میگیریم و تکه تکه کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم .
  • زرشک وجعفری را اضافه کرده مختصر به هم زده از اتش بر میداریم. زیاد نباید روی شعلع بماند چون زرشکها میسوزن در ضمن میخواهیم رنگ سبز جعفری هم حفظ شود.
  • در ظرف دیگری روغن مایع شیر سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم. روی هر ورق خمیر یوفکا از این مخلوط میزنیم. بعد مواد میانی را از طرف قاعده ی مثلث گذاشته کناره ها را کمی به داخل اورده و یواش یواش رول میکنیم.
  • روی همه رولها زرده و زعفران زده و کنجد پاشیده در سینی فر چرب شده گذاشته در نهایت سینی را در فر از قبل گرم شده میگذاریم.
  • درجه فر 180 میباشد. رویشان سرخ شد اماده است.

موارد مشابه

کوکوی گل کلم

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جوش شیرین , گل کلم

دستور پخت

استیک مرغ با سس قارچ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , خامه , قارچ , مرغ

دستور پخت

فیله ماهی سوخاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , سیر , گشنیز , ماهی

دستور پخت

خوراک بلدرچین

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بلدرچین , جعفری , روغن زیتون , زعفران , کرفس

دستور پخت