بورک مرغ
دسته بندی:
خوراک
زمان کل: 1:45
موارد مورد نیاز
- خمیر مثلثی شکل (اماده) به مقدار لازم
- مرغ :(از غذای قبلی که در یخچال داشتید.)
- پیاز متوسط ژولین شده یک عدد
- زرشک یک قاشق غذاخوری
- پنیر گودا 100 گرم رنده شده
- جعفری چاپ شده دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- سیر دو حبه رنده شده
- زنجبیل یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع برای سرخ کردن پیاز به میزان لازم
- روغن مایع یک استکان
- شیر یک استکان
- تخم مرغ یک عدد (زرده و سفیده جدا)
- زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
- کنجد و یا تخم خرفه به میزان لازم
دستور پخت
- با کمی روغن مایع (میتوان کمی کره نیز اضافه کرد) پیاز ژولین شده را سرخ می کنیم.
- در میانه کار سیر رنده شده را نیز اضافه می کنیم.
- زمانی که پیاز و سیر طلایی شد ادویه ها را اضافه میکنیم ( زردچوبه- نمک- فلفل- زنجبیل- فلفل قرمز در صورت تمایل )
- استخوانهای مرغ را میگیریم و تکه تکه کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم .
- زرشک وجعفری را اضافه کرده مختصر به هم زده از اتش بر میداریم. زیاد نباید روی شعلع بماند چون زرشکها میسوزن در ضمن میخواهیم رنگ سبز جعفری هم حفظ شود.
- در ظرف دیگری روغن مایع شیر سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم. روی هر ورق خمیر یوفکا از این مخلوط میزنیم. بعد مواد میانی را از طرف قاعده ی مثلث گذاشته کناره ها را کمی به داخل اورده و یواش یواش رول میکنیم.
- روی همه رولها زرده و زعفران زده و کنجد پاشیده در سینی فر چرب شده گذاشته در نهایت سینی را در فر از قبل گرم شده میگذاریم.
- درجه فر 180 میباشد. رویشان سرخ شد اماده است.
موارد مشابه
کوکوی گل کلم
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
جوش شیرین
,
گل کلم
فیله ماهی سوخاری
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
سیر
,
گشنیز
,
ماهی