شش درنگه
زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ = 4 عدد
- پیاز داغ = نصف لیوان
- رب انار = 3 قاشق غذا خوری
- نمک = به میزان لازم
- شیره خرما = 2 قاشق غذا خوری
- روغن 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت
- روغن را در ماهیتابه ریخته وتخم مرغها را اضافه می کنیم وهم میزنیم تا خودش را بگیرد
- بعد بقیه مواد را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد با هم مخلوط شود.بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. (شش درنگه یه غذای خیلی قدیمی شهر دزفول هست که چون از شش ماده درست میشه اسمشو شش درنگه گذاشتن)
موارد مشابه
فیله ماهی قزل آلا
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
ماهی
خورش جگر گوسفند
مواد مورد نیاز:
جگر
,
گوجه فرنگی