شیشلیک
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
- پیاز دو عدد
- آب لیمو 1/3پیمانه
- فلفل دلمهای یك عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- کره 50 گرم
- ماست 1/2 پیمانه
- زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوجه فرنگی 6 عدد
دستور پخت
- گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
- قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
موارد مشابه
آش گوشت و بلغور
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
عدس
,
کشک
,
گوشت
,
لوبیا قرمز
,
نخود
دلمه حلقه ای یا قالبی
دسته بندی:
غذای سنتی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
پوست پرتقال
,
روغن زیتون
,
زرشک
,
سبزی
,
سرکه
,
گوشت چرخکرده
کتلت قلقلیِ تن ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
لپه