شیشلیک
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
- پیاز دو عدد
- آب لیمو 1/3پیمانه
- فلفل دلمهای یك عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- کره 50 گرم
- ماست 1/2 پیمانه
- زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوجه فرنگی 6 عدد
دستور پخت
- گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
- قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
موارد مشابه
آبگوشت کشک (ملایر)
مواد مورد نیاز:
برشتوک
,
برنج
,
چغندر
,
کشک
,
گوشت
,
لپه
ماهی و چیپس
مواد مورد نیاز:
آرد
,
خمیر مایه
,
سیب زمینی
,
شیر
,
ماهی
پای مرغ مکزیکی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
پیازچه
,
ذرت
,
زیره
,
سویا
,
گوجه فرنگی
,
لوبیا قرمز
,
مرغ