میرزا قاسمی

مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • 3 عدد بادمجان ( که میتونید هم کبابی کنید برای سلامتی بیشتر و اگه چرب و چیلی دوست دارید سرخ کرده باشه ولی عموما کبابی می کنند)
  • 3 عدد، سیر ریز خرد شده ( هر چی بیشتر خوشمزه تر میشه)
  • 4 عدد گوجه رنده شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • زردچوبه، فلفل، نمک

دستور پخت

  • اول بادمجان خوب بشورید با پوست و روی حرارت قرار دهید زیاد روی حرارت باشه دیگه چیزی از بادجان نمیمونه ها اینور و اونور کنید و وقتی پوستش سوخت میتونید از رو حرارت بر دارید و با آب سرد پوستشو بگیرید و روی تخته بزارید و با یک چاقو برید تو جونش تا کاملا له بشه
  • بعدش تو یه ‌تابه کمی روغن بریزید و سیر را خیلی کم تفت بدید نه زیاد چون سیر اگه خیلی تفت بدید تلخ میشه
  • گوجه فرنگی رنده شده را اضاقه میکنیم.
  • بعد زردچوبه اضافه کنید و بعدش بادمجان و کمی تفت بدید و ادویه مورد نیاز را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا کمی جا بیافتد
  • در آخر شما تخم مرغ اضافه میکنید و میتونید نوش جان کنید البته این غذا با برنج و سیر ترشی خیلی حال میده .

موارد مشابه

کدو حلوایی پلو

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کدو حلوایی , کره , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت

شولی کرمانی

مناسب برای وعده: صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , جو پرک , چغندر , سیب زمینی , سیر , عدس , نخود

دستور پخت

بریان (اصفهان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: دارچین , گوشت

دستور پخت