میرزا قاسمی
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- 3 عدد بادمجان ( که میتونید هم کبابی کنید برای سلامتی بیشتر و اگه چرب و چیلی دوست دارید سرخ کرده باشه ولی عموما کبابی می کنند)
- 3 عدد، سیر ریز خرد شده ( هر چی بیشتر خوشمزه تر میشه)
- 4 عدد گوجه رنده شده
- 2 عدد تخم مرغ
- زردچوبه، فلفل، نمک
دستور پخت
- اول بادمجان خوب بشورید با پوست و روی حرارت قرار دهید زیاد روی حرارت باشه دیگه چیزی از بادجان نمیمونه ها اینور و اونور کنید و وقتی پوستش سوخت میتونید از رو حرارت بر دارید و با آب سرد پوستشو بگیرید و روی تخته بزارید و با یک چاقو برید تو جونش تا کاملا له بشه
- بعدش تو یه تابه کمی روغن بریزید و سیر را خیلی کم تفت بدید نه زیاد چون سیر اگه خیلی تفت بدید تلخ میشه
- گوجه فرنگی رنده شده را اضاقه میکنیم.
- بعد زردچوبه اضافه کنید و بعدش بادمجان و کمی تفت بدید و ادویه مورد نیاز را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا کمی جا بیافتد
- در آخر شما تخم مرغ اضافه میکنید و میتونید نوش جان کنید البته این غذا با برنج و سیر ترشی خیلی حال میده .
موارد مشابه
حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت
,
ماش
کلم پلو (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت چرخکرده
مرغ معطر با سیب زمینی
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
برگ بو
,
رزماری
,
سرکه سیب
,
سیب زمینی
,
عصاره سبزیجات
,
عصاره مرغ
,
مرغ
املت قارچ و ژامبون
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
خامه
,
قارچ
,
کالباس