فیله کباب

دسته بندی: کباب
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • فیله گوسفندی 300 گرم
  • فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز ساطوری متوسط 2 عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • فلفل تازه کبابی

دستور پخت

  • ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود.
  • پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم.
  • مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.
  • حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.
  • سیخها را باید مدام بچرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود.
  • کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.

موارد مشابه

کباب تابه‌ای

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

مرغ شکم پر

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: زرشک , فلفل دلمه‌‌ای , کشمش , گردو , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

کباب لم چاپس

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , زیتون , سبزی , سس سویا , سیر , کره , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

کباب رنگی

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سبزی , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت