فیله کباب

دسته بندی: کباب
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • فیله گوسفندی 300 گرم
  • فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز ساطوری متوسط 2 عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • فلفل تازه کبابی

دستور پخت

  • ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال بماند و مزه دار شود.
  • پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم.
  • مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.
  • حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.
  • سیخها را باید مدام بچرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود.
  • کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.

موارد مشابه

کباب پلو

دسته بندی: پلو , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کباب سبزیجات گیاهی

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: بادمجان , روغن زیتون , زیره , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کدو , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , هویج

دستور پخت

کباب فسنجانی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , گردو , مرغ

دستور پخت

کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی )

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت