کباب فیله ماهی
چربی: 46
کالری: 1105
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- فيله بدون استخوان و پوست گرفته ٧٥٠ گرم
- آب ليمو ٣ قاشق سوپ خوری
- سير ریز خرد شده ٣ حبه
- ریحان تازه خرد شده ٢ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون ١ قاشق سوپ خوری
- سس سویا ١ قاشق سوپ خوری
- فلفل ٠٫٢٥ قاشق چای خوری
- مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم
- برش ليمو دلخواه
دستور پخت
- ماھی را با آب شسته و با پارچه تميزی خشک کنيد.
- آبليمو، سير، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنيد و این مایه را با قلمموی مخصوص روی قطعات ماھی بماليد.
- ماھیھا را در ميان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روی ذغال گداخته قرار دھيد.
- اگر فيله ھا حدود ١٫٥ سانتيمتر ضخامت دارند، آنھا را به مدت ٤ تا ٦ دقيقه و یا زمانی که گوشت ماھی حالت ورقه ورقه پيدا کند، کباب کنيد.
- در ميانه کار کباب کردن باز ھم از باقيمانده سس روی ماھی ھا بماليد.
- اگر ماھی را به قطعاتی ضخيم تر بریده اید، در ميانه کباب کردن یک بار آنھا را روی آتش برگردانيد.
- ماھی را با سبزیجات کبابی و برشھای ليمو سرو کنيد.
موارد مشابه
کباب فیله ماهی
مواد مورد نیاز:
سبزی
,
ماهی
قلیه ماهی (بندرعباسی)
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
شنبلیله
,
گشنیز
,
ماهی
فیش استراگانف
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تن ماهی
,
شیر
کتلت میگو سوخاری
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
پودر سوخاری
,
تخم مرغ
,
میگو