کباب فیله ماهی

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای: شام , ناهار

چربی: 46
کالری: 1105
تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • فيله بدون استخوان و پوست گرفته ٧٥٠ گرم
  • آب ليمو ٣ قاشق سوپ خوری
  • سير ریز خرد شده ٣ حبه
  • ریحان تازه خرد شده ٢ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ١ قاشق سوپ خوری
  • سس سویا ١ قاشق سوپ خوری
  • فلفل ٠٫٢٥ قاشق چای خوری
  • مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم
  • برش ليمو دلخواه

دستور پخت

  • ماھی را با آب شسته و با پارچه تميزی خشک کنيد.
  • آبليمو، سير، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنيد و این مایه را با قلمموی مخصوص روی قطعات ماھی بماليد.
  • ماھیھا را در ميان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روی ذغال گداخته قرار دھيد.
  • اگر فيله ھا حدود ١٫٥ سانتيمتر ضخامت دارند، آنھا را به مدت ٤ تا ٦ دقيقه و یا زمانی که گوشت ماھی حالت ورقه ورقه پيدا کند، کباب کنيد.
  • در ميانه کار کباب کردن باز ھم از باقيمانده سس روی ماھی ھا بماليد.
  • اگر ماھی را به قطعاتی ضخيم تر بریده اید، در ميانه کباب کردن یک بار آنھا را روی آتش برگردانيد.
  • ماھی را با سبزیجات کبابی و برشھای ليمو سرو کنيد.

موارد مشابه

کباب فیله ماهی

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سبزی , ماهی

دستور پخت

قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , شنبلیله , گشنیز , ماهی

دستور پخت

فیش استراگانف

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: آرد , تن ماهی , شیر

دستور پخت

کتلت میگو سوخاری

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , پودر سوخاری , تخم مرغ , میگو

دستور پخت