کباب قزل آلا

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا ۳ عدد
  • بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۵۰ گرم
  • آب لیمو به مقدار كافی
  • نمك و فلفل مقداری

دستور پخت

  • شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
  • ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.

موارد مشابه

ماهی سالمون برشته با سالاد سیب زمینی

دسته بندی: غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , روغن زیتون , سیب زمینی , گشنیز , ماهی

دستور پخت

کباب قزل آلا

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , روغن زیتون , ماهی

دستور پخت

املت ماهی سالمون دودى

دسته بندی: املت , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , خامه , کره , ماهی

دستور پخت

کباب پلو

دسته بندی: پلو , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت