شیشلیک مخصوص
دسته بندی:
کباب
زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
- پیاز دو عدد
- آب لیمو 1/3پیمانه
- فلفل دلمهای يك عدد
- روغن زیتون نصف پیمانه
- کره 50 گرم
- زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
- سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
شیشلیک واژهای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستورانهای خارجی پیدا میشود.