شیشلیک مخصوص

دسته بندی: کباب
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
  • پیاز دو عدد
  • آب لیمو 1/3پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای يك عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • کره 50 گرم
  • زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
  • سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

موارد مشابه

کباب حسینی

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

فیله کباب

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سس سویا , گوشت

دستور پخت

کتلت هویج

دسته بندی: کباب , کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

ژیگو گوساله

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت

دستور پخت