کباب لقمه
دسته بندی:
کباب
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- گوشت چرخكرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
- پياز 200 گرم
- نمك يك قاشق مرباخوري
- جوششيرين نصف قاشق چايخوري
دستور پخت
- ابتدا پياز را رنده كرده و در صافي ريخته و كمي آب آن را ميگيريم. بعد با گوشت چرخشده و نمك به مدت ده دقيقه ورز ميدهيم. جوششيرين را نيز در همين موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه ميدهيم.
- به اندازه يك نارنگي از گوشت را برداشته و به سيخ ميكشيم و صاف ميكنيم. بعد با دو انگشت به صورت لقمهاي آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سيخ ميچسبانيم. براي كبابشدن روي آتش ابتدا يك طرف آن را ميگذاريم تا مقدار كمي بپزد در اين لحظه آن را سريع پشت و رو ميكنيم بعد با حرارت ملايم ميپزيم تا مغزپخت شود.سپس گوجهها را هم به سيخ كشيده و كباب ميكنيم.