آش گوجه فرنگی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
موارد مورد نیاز
- تره و جعفری خرد شده 1 کیلو
- لوبیا چیتی 2 پیمانه
- آب گوجه فرنگی 1 لیتر
- آب 1 لیتر
- آب غوره 1 پیمانه
- نعنا خشک 100 گرم
- پیاز داغ 1 پیمانه
- فلفل 1 قاشق مرباخوری
- زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری
- برنج 2 پیمانه
- نمك به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا برنج را از یك شب قبل بدون نمك خیس كنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید.
- سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا كاملاً آش جا بیفتد.
- پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید.
- سپس نعنا خشك را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنید. دقت كنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است .
- بعد از اینكه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر كشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.
موارد مشابه
شولی کرمانی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
جو پرک
,
چغندر
,
سیب زمینی
,
سیر
,
عدس
,
نخود
آش ترشی با رشته
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
رشته آش
,
سیر
,
شکر
,
عدس
,
کدو حلوایی
,
لوبیا چیتی
,
نخود