آش گوجه فرنگی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: پیش غذا , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • تره و جعفری خرد شده 1 کیلو
  • لوبیا چیتی 2 پیمانه
  • آب گوجه فرنگی 1 لیتر
  • آب 1 لیتر
  • آب غوره 1 پیمانه
  • نعنا خشک 100 گرم
  • پیاز داغ 1 پیمانه
  • فلفل 1 قاشق مرباخوری
  • زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری
  • برنج 2 پیمانه
  • نمك به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا برنج را از یك شب قبل بدون نمك خیس كنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید.
  • سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  • قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا كاملاً آش جا بیفتد.
  • پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید.
  • سپس نعنا خشك را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنید. دقت كنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است .
  • بعد از اینكه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر كشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.

موارد مشابه

سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر پارمسان , روغن زیتون , عصاره مرغ , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سوپ ماهی مکزیکی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سیر , شوید , گوجه ‌فرنگی , ماهی

دستور پخت

آش عدس بلغور (سنندج)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بلغور , سیب زمینی , عدس

دستور پخت

آش غوره

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی آش , عدس , غوره , گوشت , لوبیا چیتی , ماش , نخود

دستور پخت