آش سیرابی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: صبحانه , ناهار

زمان کل: 4:30
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • سیرابی= یکعدد
  • سیر =2 حبه
  • پیاز=2عدد
  • نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان
  • عدس=یک استکان
  • ماش =یک استکان
  • گندم=یک استکان
  • جو پوست کنده یک استکان
  • برنج =4/1 استکان
  • سبزی آش خرد شده=250 گرم
  • نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم
  • روغن =به میزان لازم

دستور پخت

  • سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
  • پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است .

موارد مشابه

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

سوپ عدس قرمز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سرکه , سیر , عدس قرمز , کرفس , هویج

دستور پخت

سوپ اسفناج

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر ماسکارپونه , پیازچه , خامه , روغن زیتون , زیره , کرفس

دستور پخت

شولی کرمانی

مناسب برای وعده: صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , جو پرک , چغندر , سیب زمینی , سیر , عدس , نخود

دستور پخت