آش سیرابی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: صبحانه , ناهار

زمان کل: 4:30
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • سیرابی= یکعدد
  • سیر =2 حبه
  • پیاز=2عدد
  • نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان
  • عدس=یک استکان
  • ماش =یک استکان
  • گندم=یک استکان
  • جو پوست کنده یک استکان
  • برنج =4/1 استکان
  • سبزی آش خرد شده=250 گرم
  • نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم
  • روغن =به میزان لازم

دستور پخت

  • سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
  • پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است .

موارد مشابه

شله زرد

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بادام , برنج , پسته

دستور پخت

سوپ جو با شیر و هویج

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: جو , خامه , سس سفید , سیب زمینی , شیر , عصاره مرغ , هویج

دستور پخت

سوپ کاری و کدوتنبل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تره فرنگی , خامه , سیب , سیر , کدو حلوایی

دستور پخت

سوپ چغندر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , چغندر , کدو

دستور پخت